مدت‌زمان صدور کارت سوخت چند روز طول می‌کشد؟ چطور بفهمیم کارت سوخت صادر شده است؟ پیگیری صدور کارت سوخت خودرو صفر چگونه انجام می‌شود؟ این سوال‌های افرادی است که به‌تازگی برای دریافت مجدد کارت سوخت اقدام کرده‌اند یا برنامه این کار را دارند. برای دریافت کارت سوخت حداقل باید ۲ ماه صبر کنید؛ بااین‌حال ممکن است در بازه یک‌ماهه نیز کارهای صدور مجدد کارت سوخت انجام شود. ازاین‌رو شناخت راه‌هایی برای پیگیری کارت سوخت برای اطلاع از نزدیک‌ترین زمان این کارت اهمیت دارد. در این مقاله همه روش‌های استعلام کارت سوخت به‌علاوه پیگیری کارت سوخت با پلاک را معرفی خواهیم کرد.

استفاده از اپلیکیشن‌های همراه؛ راه‌حل استعلام کارت سوخت با پلاک

نصب اپلیکیشن‌های خدمات دولت همراه یکی از روش‌های استعلام کارت سوخت ماشین است. دریافت و نصب رایگان اپلیکیشن خدمات دولت همراه و ورود به گزینه درخواست کارت سوخت المثنی برای پیگیری سریع کارت سوخت به شمار می‌رود. نسخه‌ های Android و IOS این اپلیکیشن از چهار منبع زیر قابل دریافت است:

  • سامانه خدمات همراه دولت (gov.ir)
  • ایران اپس (ir)
  • کافه بازار (ir)
  • اپ استور (ir)

دریافت و نصب اپلیکیشن خدمات دولت همراه و ورود به گزینه درخواست کارت سوخت المثنی که دریافت اپلیکیشن رایگان است. به‌طورکلی اپلیکیشن‌هایی با این نوع خدمات گزینه مطلوبی برای دسترسی بیشتر به دنیای خودرو و فعالیت‌های مربوط به آن به شمار می‌روند. برای مثال اطلاع از خرید و فروش محصولات بهمت خودرو به صورت اقساطی در برنامه‌های مخصوصی مثل دیوار امکان‌پذیر است. ازاین‌رو نصب این اپلیکیشن‌های موبایل گزینه مطلوبی برای متقاضیان خرید خودرو به شمار می‌روند.

مراجعه به سامانه پلیس +10 یا epolice.ir؛ روشی برای استعلام کارت سوخت

پلیس +10 مهم‌ترین نقش را در فرایند صدور و استعلام کارت سوخت انواع ماشین چینی، خودرو ایرانی و خارجی دارد. ازاین‌رو مراجعه به سایت این سامانه یکی از روش‌های اطلاع از دریافت کارت سوخت خودرو به شمار می‌رود؛ برای این کار به سایت epolice.ir مراجعه کنید. برای استعلام به این روش نیاز به وارد کردن کد ملی مالک خودرو در قسمت تعیین‌شده در سایت دارید.

بعد از ورود به سایت پلیس 10+ چهار گزینه به شما نمایش داده می‌شود؛ برای کار با سامانه پیگیری کارت سوخت با پلاک باید روی گزینه «درگاه خدمات الکترونیک انتظامی» کلیک کنید. در مرحله بعدی و از قسمت سربرگ گزینه «کارت سوخت» را انتخاب کنید. بعد از کلیک روی این گزینه لیستی به شما نمایش داده خواهد شد که باید روی گزینه «پیگیری صدور کارت سوخت» کلیک کنید. در مرحله بعد صفحه‌ای باز می‌شود که عکسی شبیه به پلاک ماشین دارد؛ باید در این قسمت‌ها اطلاعات مربوط به خودرو را وارد کنید. بعد از تایید اطلاعات، نتیجه پیگیری کارت سوخت با پلاک epolice برای شما نمایش داده می‌شود.

مراجعه به سایت پلیس من؛ راهی برای پیگیری کارت سوخت با پلاک خودرو

تماس با شماره پلیس ناجا؛ روشی برای پیگیری فرایند صدور کارت سوخت

شماره تلفن پلیس ناجا از خط‌های 81240514 و 88885347 پاسخگوی کلیه تماس‌ها برای انجام امور خدماتی مختلف ازجمله استعلام کارت سوخت خودرو است. باتوجه‌به ستادهای اطاع‌رسانی، هم‌اکنون ۳۰ اپراتور فعال به‌طور شبانه‌روزی برای پاسخ به سوالات کاربران آماده خدمت‌رسانی است. برای پیگیری فرایند صدور کارت سوخت ماشین با یکی از این دو شماره تماس بگیرید؛ باتوجه‌به راهنمایی اپراتور به بخش مربوطه وصل شوید.

شماره تلفن‌های مرکزی در سازمان‌های مختلف راهکار مناسبی برای پاسخگویی سریع به مراجعین هستند. داشتن تلفن مرکزی با تعداد اپراتور بالا نیاز به مراجعه حضوری را نیز از بین خواهد برد؛ ازاین‌رو باعث تسریع فرآیند پیگیری امور می‌شود. به‌این‌ترتیب استفاده از خط تلفن ثابت برای خدمات مختلفی مثل استعلام کارت سوخت با پلاک، اطلاع از شرایط فروش کرمان موتور و نحوه ترخیص خودرو توقیفی مناسب هستند.

با استفاده از شماره سریال vin برای استعلام کارت سوخت اقدام کنید

شماره شناسایی خودرو یک کد ۱۷ رقمی است که برای استعلام فرایندهای مختلف خودرو استفاده می‌شود. این کد ۱۷ رقمی یا همان سریال vin از حروف و اعداد تشکیل شده است. همچنین دو کاراکتر ابتدایی این سریال IR است و برای شناسایی خودروها مورد استفاده قرار می‌گیرند. برای آگاهی از شناسه خودرو کارت ماشین، چارچوب در کنار راننده و فایروال محفظه موتور را بررسی کنید.

برای استعلام صدور کارت سوخت با این شناسه ۱۷ رقمی باید به سایت پیگیری مرسولات سازمانی مراجعه و کد را در قسمت تعیین‌شده وارد کنید. این مرحله شبیه به پیگیری مرسولات پستی است که در قسمت اول شرح دادیم.

ارسال پیامک؛ روشی برای استعلام کارت سوخت با سریال VIN

در‌صورتی‌که به اینترنت دسترسی ندارید، از ارسال پیامک برای استعلام صدور کارت سوخت استفاده کنید. خوشبختانه همه افراد به تلفن همراه شخصی و ارسال پیامک دسترسی دارند؛ بنابراین یک راه‌حل ساده برای استعلام کارت سوخت استفاده از سامانه پیامکی به شماره 1101202040 است.

برای ارسال پیامک باید ابتدا حرف M انگلیسی بزرگ و سپس کد ۱۷ رقمی را به شماره 1101202040 ارسال کنید. برای M*IRKV91MN5O3685988 یک شکل صحیح برای ارسال پیامک پیگیری کارت سوخت به شمار می‌رود.

همان‌طور که ارسال پیامک برای اطلاع پیگیری کارت سوخت با پلاک خودرو مناسب است، این سامانه برای امور مختلف مربوط به خودرو نیز کاربرد دارد. برای مثال ارسال پیامک‌هایی با عنوان شرایط فروش اقساطی سایپا یکی از بهترین راه‌های ارتباطی با افرادی است که قصد خرید خودرو دارند. قرار دادن لینک یا شماره تلفن برای کسب اطلاعات بیشتر راهکار مناسبی برای افزایش اثرگذاری این پیامک‌ها به شمار می‌رود.

ارسال پیامک؛ یکی از روش‌های سریع پیگیری کارت سوخت با شماره پلاک

وارد کردن کد دستوری #۴*؛ روشی سریع برای استعلام کارت سوخت

از طریق کد دستوری *4# مراحل پیگیری وضعیت کارت هوشمند خودرو را انجام دهید. این کد USSD را شماره‌گیری کنید؛ در ادامه لیستی از موارد مختلف را مشاهده خواهید کرد. برای انتخاب مسیر مناسب منو به این ترتیب گزینه‌ها را انتخاب کنید:

  1. کارت سوخت
  2. ثبت‌نام کارت سوخت
  3. بعدی
  4. لیست خودروهای ثبت‌شده

بعد از سپری کردن این مسیر، شماره سریال ۱۷ رقمی نمایش داده می‌شود که همان VIn خودرو شما است. اگر این کد منطبق با اطلاعات درج‌شده روی کارت سوخت بود، شماره ۱ را به‌منظور تایید کد ۱۷ رقمی وارد کنید. بعد از ارسال این پیام، دو گزینه دیگر به شما نمایش داده خواهد شد؛ گزینه اول یعنی «نمایش وضعیت خودرو» را انتخاب کنید. در آخر پیغام نهایی به‌عنوان نتیجه پیگیری کارت سوخت به شما نمایش داده می‌شود.

شماره‌گیری کد USSD؛ یک روش پیگیری کارت سوخت با پلاک

کدهای دستوری شماره‌های مختلفی را به خود اختصاص می‌دهند؛ برای مثال استعلام کارت سوخت، بدهی عوارض ماشین و اطلاع از لیست قیمت ایران خودرو اقساطی با استفاده از کدهای دستوری انجام می‌شود. شماره‌گیری این کدها راهکاری سریع برای دسترسی به اطلاعات مختلف است که نیازی به دسترسی به اینترنت ندارد.

پیگیری کارت سوخت از طریق سامانه؛ یکی از روش‌های استعلام کارت سوخت

آخرین روش برای استعلام کارت سوخت با پلاک مراجعه به یکی از سایت‌های najatracking.post.ir یا epolice.ir برای پیگیری مروسلات سازمانی است. استعلام از سامانه پیگیری مرسولات سازمانی برای پیگیری روند دریافت اصل یا المثنی کارت سوخت کاربرد دارد. در ادامه مراحل پیگیری کارت سوخت در سامانه رهگیری مرسولات سازمانی را در قالب مراحل مختلف شرح خواهیم داد.

مراحل پیگیری کارت سوخت در سامانه رهگیری مرسولات سازمانی

استفاده از روش رهگیری مرسولات سازمانی برای افرادی مناسب است که برای دریافت کارت سوخت المثنی یا مفقود شدن آن اقدام کرده‌اند. با مراجعه آنلاین به سامانه najatracking.post.ir به‌راحتی می‌توان وضعیت کارت سوخت خود را پیگیری کرد. بعد از وارد کردن آدرس سایت در موتورهای جستجو روی اولین نتیجه به‌دست‌آمده یا همان سایت «رهگیری مرسولات ناجا-post.ir» کلیک کنید.

بعد از ورود به صفحه اصلی سایت کادری برای وارد کردن کد رهگیری مشاهده خواهید کرد. کد پیگیری مرسوله کارت سوخت را در این کادر وارد کنید و سپس دکمه جستجو را بزنید. نتیجه استعلام کارت سوخت نمایش داده خواهد شد.

بررسی مزایای روش‌های استعلام برای انتخاب بهترین راه پیگیری کارت سوخت

در این مقاله به بررسی روش‌های پیگیری کارت سوخت با پلاک خودرو و راه‌های دیگر آن پرداختیم. تماس با اپراتورهای ناجا، مراجعه به سایت پلیس من، شماره‌گیری کد دستوری و ارسال پیامک با استفاده از کد VIN از روش‌های استعلام کارت سوخت خودرو هستند. هر یک از روش‌های پیگیری کارت سوخت با شماره پلاک مزایای مخصوص به خود را دارد. برای مثال ارسال پیامک نیازی به اتصال اینترنتی ندارد، همچنین برای همه افراد در دسترس است. اگر تجربه‌ای در استفاده از روش‌های استعلام سریع کارت سوخت با پلاک دارید، با ما و سایر کاربران در قسمت نظرات به اشتراک بگذارید.