احتمالا برای شما هم پیش آمده است زمانی‌که سوار ماشین پارک شده کنار خیابان می‌شوید، قبض جریمه را مشاهده کنید. یا دوربین‌های سطح شهر شما را جریمه کرده‌اند. درصد خطای دوربین‌ها بسیار پایین خواهد بود. بااین‌حال پلیس راهنمایی رانندگی تدبیری برای این موضوع اندیشیده است. در واقع روش‌هایی برای اعتراض به جریمه رانندگی پیش روی شما قرار دارد. مهم‌ترین مسئله مهلت اعتراض به جرائم رانندگی خواهد بود. اگر شما هم قصد اعتراض به جریمه را دارید، این مطلب برای شماست. در ادامه این مقاله به بررسی شرایط، مدارک و مهلت اعتراض به جریمه رانندگی خواهیم پرداخت.

مهلت ۶۰ روزه ثبت اعتراض به جریمه رانندگی

برای اعتراض به جریمه رانندگی مدت زمان مشخصی وجود دارد. پلیس راهنمایی رانندگی در طول ۶۰ روز نسبت به اعتراضات رسیدگی می‌کند. در این زمان باید مدارک مورد نیاز که در ادامه به آن می‌پردازیم را به پلیس +۱۰ تقدیم کنید. با مراجعه به پلیس +۱۰ می‌توانید نسبت به دریافت سریع خلافی خودرو اقدام کنید. پس از ثبت اعتراض در طول ۲۴ ساعت آینده جوابیه (پاسخ اعتراض) به شما اعلام می‌شود. اگر جوابیه منفی باشد تا ۲۰ روز مهلت پرداخت جریمه را خواهید داشت.

برای ثبت اعتراض جریمه رانندگی به چه مدارکی نیاز است؟

پیش از مراجعه به اجرائیات پلیس راهور یا پلیس +۱۰ بهتر است برای جلوگیری از معطلی مدارک مورد نیاز را آماده کنید تا فرایند اعتراض با سرعت بیشتری انجام شود. اگر مرحله ابتدایی اعتراض شما نتیجه‌ای در پی نداشته است به مدارکی همچون اصل کارت شناسایی، اصل سند مالکیت خودرو، کارت شناسایی مالک وسیله یا نماینده قانونی او و فرم برای ثبت درخواست تجدید نظر نیاز خواهید داشت.

اگر اولین بار است که نسبت به اعتراض جریمه رانندگی همچون جریمه ورود به طرح ترافیک اقدام می‌کنید به مدارکی همچون اصل کارت شناسایی، سند مالکیت ماشین و فرم درخواست احتیاج دارید.

بررسی همه جوانب پیش از اعتراض به جریمه رانندگی

روش اینترنتی؛ آسان‌ترین روش اعتراض به جریمه رانندگی

اگر با سوال جریمه و عوارض خودرو را کجا پرداخت کنیم؟ مواجه هستید، با مراجعه به سایت راهور ۱۲۰ می‌توانید نسبت به جریمه خود اعتراض کنید. روش دیگر اعتراض با اپ‌های مخصوص است. شما می‌توانید با نصب اپلیکیشن قبضینو که برای هر دو سیستم عامل اندروید و ios وجود دارد، نسبت به جریمه رانندگی اقدام کنید. حتی می‌توان با قبضینو استعلام خلافی‌های خود را بگیرید.

نکته‌ مهمی که وجود دارد اگر پلیس یا دوربین به دلیل ناخوانا بودن پلاک توانایی شناسایی خودرو را نداشته باشد، جرم شناخته شده و پرونده به مراکز قضایی فرستاده می‌شود. در این صورت دادگاه می‌توانید بین ۶ ماه تا یکسال حبس برای راننده در نظر بگیرد.

روش‌ اعتراض به انواع جریمه؛ نکاتی که هر راننده‌ای باید بداند

اگر نسبت به جریمه رانندگی یا تخلف ثبت شده اعتراضی دارید، با مراجعه به اجرائیات پلیس راهور یا پلیس +۱۰ مسئله خود را پیگیری کنید. در ادامه این بخش به شما خواهیم گفت که برای اعتراض به انواع جریمه به کدام مرکز سر بزنید.

  • جریمه تسلیمی: کمترین درصد خطا را دارد؛ زیرا راننده فرصت اعتراض به جریمه را داشته است. معمولا اعتراضات نتیجه منفی در بر خواهد داشت. بااین‌حال تا ۶۰ روز می‌توانید به پلیس +۱۰ مراجعه کنید.
  • اعتراض به جریمه الصاقی: به‌دلیل پارک بودن خودرو و بررسی کامل توسط پلیس معمولا اعتراضات نتیجه منفی خواهند داشت. برای اعتراض می‌توانید به دو مرکز پلیس +۱۰ و پلیس راهور رجوع کنید.
  • جریمه دوربین: اگر پلاک خودرو واضح باشد، اعتراض قابل قبول نیست؛ اما در صورت ناخوانا بودن می‌توانید نسبت به اعتراض جریمه رانندگی اقدام کنید.
  • آزادراهی: برای اعتراض به جریمه آزادراهی نیازی به مراجعه حضوری نیست. شماره پلاک خود را به شماره ۱۰۰۰۰۱۵۳۱ پیامک کنید یا با شماره تلفن اعتراض به جریمه رانندگی آزادراهی ۶۳۴۶۸۵۳۱-۰۲۱ تماس بگیرید.
  • بدحجابی: در مورد اعتراض به جریمه بدحجابی باید ثابت کنید که یا در محل حضور نداشته‌اید یا مدرک ادله پسند داشته باشید.
  • طرح ترافیک: برای اعتراض به طرح ترافیک ابتدا باید در سامانه «تهران من» ثبت نام و شماره پلاک خود را وارد کنید. برای ثبت اعتراض باید به سامانه تیکت بزنید.

خوشبختانه به‌دلیل آنلاین شدن اغلب موارد، به‌راحتی می‌توان درخواست‌های خود را اینترنتی ثبت کرد. علاوه‌بر اعتراض جریمه رانندگی و پرداخت خلافی می‌توان از شرایط فروش پارس خودرو نیز به شکل غیرحضوری مطلع شد.

مراجعه به پلیس +۱۰ و راهور برای اعتراض به جریمه رانندگی

آدرس ۹ مرکز اعتراض حضوری به جریمه رانندگی در اقصی نقاط شهر تهران

برای اعتراض به جریمه رانندگی می‌توان به صورت حضوری نیز اقدام کرد. در اقصی نقاط شهر مراکز حضوری برای اعتراض وجود دارد. در ادامه آدرس این مراکز را در اختیار شما عزیزان خواهیم گذاشت. توجه داشته باشید که فقط در طول ۶۰ روز مهلت اعتراض حضوری وجود دارد؛ بنابراین هر چه زودتر نسبت به اعتراض خود اقدام کنید.

  • منطقه ۱: بزرگراه ارتش، بلوار اوشان نبش میدان اوشان
  • منطقه ۳: بزرگراه حقانی، نرسیده به تقاطع جهان کودک، مقابل پارک آب و آتش
  • منطقه ۱۰: بزرگراه نواب، تقاطع خیابان محبوب مجاز
  • منطقه ۱۴: خیابان نبرد، میدان نبرد، انتهای خیابان شهید ابراهیم بیدی
  • منطقه ۱۶: خیابان بعثت، خیابان شهید رجایی، خیابان هلال احمر، مقابل سیلو
  • منطقه ۲۰: شهرری، خیابان استخر، روبه‌روی فروشگاه شهروند
  • منطقه ۲۱:تهرانسر، انتهای بلوار یاس
  • منطقه ۲۲: همت غرب، آزادگان جنوب، شهرک گلستان، بلوار گل‌ها، خیابان یاسمن جنوبی
  • منطقه ۳۲:‌خیابان آزادی، نبش رودکی، پشت راهنمایی رانندگی تهران بزرگ

اگر از افرادی هستید که نسبت به خرید نیسان شرایطی تحویل فوری یا سایر خودروها اقدام کرده‌اید، نیازی به نگرانی نیست. در این مراکز می‌توانید نسبت به استعلام جریمه خودروهای اقساطی یا تحویل فوری نیز اقدام کنید.

مراکز حضوری؛ یکی از روش‌های اعتراض به جریمه رانندگی

روش‌های آنلاین؛ بهترین راه برای اعتراض به جریمه رانندگی

در این مطلب با شرایط، مهلت و روش‌های اعتراض به جریمه رانندگی آشنا شدیم. توجه داشته باشید که برای هرگونه اعتراض فقط تا ۶۰ روز مهلت دارید و پس از آن باید نسبت به پرداخت آن اقدام کنید. درصورتی‌که جوابیه اعتراض منفی بود، تا ۲۴ ساعت زمان نیاز دارید تا جریمه را بپردازید. یکی از بهترین روش‌ها برای اعتراض، روش آنلاین و غیرحضوری است. شما می‌توانید با مراجعه به سایت راهور۲۴ و تهران من نسبت به ثبت تیکت اعتراض اقدام کنید. اگر در ارتباط با اعتراض به جریمه رانندگی تجربه‌ای دارید، آن را با ما و کاربران دیگر به ‌اشتراک بگذارید.